it skal gjøre jobben enklere

Om oss

Vår visjon er å gjøre IT systemer til verdiøkende faktor hos våre bedriftskunder. Vi vil gjøre leveranser som overgår kundens forventninger og gir økt sikkerhet, effektivitet og trivsel.

hvem er vi?

Østerhus Data og Sikkerhet er mer enn en IT leverandør, vi er en samarbeidspartner for din bedrift

Østerhus Data og  Sikkerhet ble startet opp i 2016 av Håkon Bjormyr med grunntanken om å gi uovertruffen service og god rådgivning til bedrifter i Agder.  Den gangen hadde vi bare en håndfull kunder, men gjennom å  levere gode kundeopplevelser  og overlevere på forventningene ble kundene stadig flere. 

I dag har vi over 100 bedrifter på kundelisten fra lindesnes i sør  til kirkenes i nord. Vi er 6 dedikerte ansatte og blir stadig flere. Østerhus Data og Sikkerhet er mer enn en IT leverandør, vi er en samarbeidspartner for din bedrift.

Fagområder

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra Microsoft , som Office 365, og egenutviklede applikasjoner fra vårt  datasenter i Norge.  Sikkert og fleksibel for alle typer bedrifter. Alle data lagres i Norge.

Programvare

Vi leverer standard programvare fra de fleste leverandører, som Microsoft og Adobe. I tillegg leverer vi flere egenutviklede systemer for drift, produksjon og samhandling.

Utvikling og Digitalisering

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter løse små og store utfordringer knyttet til manuelle prosesser de helt eller delvis vil ha digitalisert. Øk effektiviteten, øk lønnsomheten.