Fagområder

Våre tjenester

I Østerhus Data og Sikkerhet er vi opptatt av helhet i vår sikkerhets tankegang.  Vi prøver derfor alltid å tilby hele produktspekteret av varer og tjenester kunden benytter enten gjennom egne produkter eller gjennom våre strategiske samarbeidspartnere.  

Tjenester

Skytjenester

Vi leverer hybride skytjenester fra våre egne datasenter i Norge, der kjernen er eksternt skrivebord i Windows miljø tilgjengelig overalt der du har nett. VI leverer også skytjenester fra Microsoft som Office 365 eller kombinasjon.

Konsulent Tjenester

Enten det er et enkeltstående IT-oppdrag, eller større prosjekter, vi hjelper deg med dine IT utfordringer. Vi har bred kompentanse på de fleste fagfelt. Vi kan også være med tidlig i beslutnings prosessor angående IT-innkjøp.

IT-Avdeling

IT-avdeling er et produkt primært for små og mellomstore bedrifter som mangler egen IT-avdeling, dette gir forutsigbarhet. Vi kan også være sparringpartner til IT-avdelingen i større bedrifter.  Her kan avtalen skreddersys.

Salg av datautstyr

Riktig  og bra utstyr gir økt  effektivt og bedre trivsel hos de ansatte. Dere beskriver arbeidsoppgaven som skal gjøres, vi kommer med forslag til riktig utstyr. Vi leverer utstyr fra de fleste leverandører.

Video overvåkning

Siden oppstart i 2016 har vi levert videoovervåking av høy kvalitet til en lang rekke bedrifter. Våre anlegg er heldigitale og gir tilgang fra web/mobil. Kontakt oss for befaring. Vi hjelper deg å beskytte dine verdier.

Telefoni

God kommunikasjon og samhandling er en av bærebjelkene i fremgangsrike bedrifter. Vi leverer mobile bedriftsløsninger  med eller uten Teams-Integrasjon fra Telenor og Telia. Vi selger også mobiltelefoner fra Apple, Samsung og Sony.

Utvikling og Digitalisering

Har du mange manuelle prosessor på penn og papir? Vi skreddersyr applikasjoner som tar deg digitalt.  Dette gir økt effektivitet, sporbarhet og bedrer tilgjengelighet. Ta en prat med en av våre utviklere om din utfordring.

Webutvikling

Synlighet på nett var for relativt få år siden kun noe som større selskaper hadde. Nå er det et must for alle bedrifter, en bedrift uten nettsiden eller en nettside uten mobiltilpasning taper garantert kunder til sine konkurrenter. Rolig vi hjelper deg.

Else

I over 20 år har ELSE vært et av de foretrukne systemene for Elektroservicebransjen. ELSE er et komplett ordre/faktura system med styring av arbeidsflyt og CRM for alle bransjer. Kontakt oss gjerne for en demonstrasjon.

Treffdata

Treffdata er et poeng/resultatsystem for forskjellige skytedisipliner.  Treffdata på web er under utvikling i samarbeid med vår samarbeidspartner NJFF og deres medlemmer.  Mer informasjon på treffdata.no

Prodbase

Prodbase er et konsept som vi har utviklet over mange år i samarbeid med gode kunder som driver med produksjon. Produksjonsstyring krever ofte spesialtilpasninger, men Prodbase konseptet har mange gode løsninger som utgangspunkt. 

Webport Helse

Webport Helse er et fleksibelt fagsystem for helseforetak. De forskjellige modulene er basert på tekniske løsninger som gir mulighet for rask og sikker gjenbruk av eksisterende informasjon via utstrakt bruk av etablerte standarder.

Om oss

Østerhus Data og Sikkerhet er i vekst

Siden oppstarten i 2016 har vi levert gode verdiøkende tjenester for en stadig større kundeportefølje. Vi leverer tjenester fra lindesnes til kirkenes og har i dag over 100 bedriftskunder. 
Vi holder til Østerhus Industriområde i utkanten av Grimstad på det blide sørlandet og er i dag 6  heltidsansatte.